Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ

Jag har vandrat i en avskild dal
Skådat mot en himmel utan stjärnor
Och hört ett klagande eko svara mig från klipporna

Utan att förstå

Att det hela tiden var min borttappade själ jag letade efter.




Fri vers av Junali
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 19:46



Bookmark and Share


  aol
så starkt, finfin poesi
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali