Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig när du faller

Varsamt breder Väsendet ut sina vingar
och omsluter mig

En viskning når mitt innersta...

Jag bär dig när du faller




Fri vers av Junali
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-04 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali