Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin, min Älskade

Vem är du Heroin som tagit min bror ifrån mig?

Hans hjärta är mörkt
Och jag ser honom dansa med synden

Vad är du Heroin som håller honom så hårt bunden?

Du lockar och sliter till dig hans kropp
Tar det du vill ha med våld

Du skrattar i spegeln när hans syster har gått
Så säker på din förföriska makt

Vem är du Heroin att kalla dig för hans älskade?
När jag ser honom ligga på en törnbädd så fångad i ditt grepp

Vem är du Heroin som gör mig så rädd?




Fri vers av Junali
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 07:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket Berörande ...
2012-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Det var Lou Reed som fick det där om bakfoten.
Hur bra han än är musikaliskt - och det ÄR han ! - så hade han fel om heroin.
2009-11-24

    ej medlem längre
stark!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali