Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krig i Guds namn

Doften av Syrén och Magnolia

Grönt gräs smeker små fötter som springer igen
Under en molnfri himmel som ger trygghet och värme

Något som länge förvägrats den lilla kroppen

Långt bort
Så nyligen
Så länge sedan
Faller en eld som splittrar, söndrar och färgar himmelen röd

Barnet ler, sträcker händerna mot sina bröder och systrar

Han är hemma nu

Långt bort
Så nyligen
Så länge sedan
En söndrad plats som utkämpar ett krig

I Guds namn




Fri vers av Junali
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali