Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kemi

Så innerligt turbulent
Ett känslospektrum så mångfacetterad

Likt en diamant som i början formats av kol
Är förälskelsen något grundläggande

Sådan är den
Kärlekens kemi




Fri vers av Junali
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali