Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett skymningsland


Under nattsvart himmel lyssnar jag noga

I en månes skimmer där min skugga vilar

Längtar jag

Efter min ungdoms dagar

Så när himmelens enda stjärna faller

Fylls en sjö av stjärnstoft

Då blir min sista önskan

Ett eko

Från svunna tider

Blott minnet av en kärlek

Från ett skymningsland




Fri vers av Junali
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-18 15:41



Bookmark and Share


  Zandor
högt och lågt men ändå granskande........// Zandor
2016-04-04

  in effigie VIP
ljuvlig från ditt innersta...
2012-08-21

    ej medlem längre
Vacker.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Junali
Junali