Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före detta

När jag ville ha kärlek

sa du något jag aldrig glömmer

Tigger du socker?

Och du smakade bara bittert och beskt.

Hur kunde jag någonsin tro

att du hade sött att erbjuda?

Idag vet jag

hur kärlek smakar.

Och jag tigger inte

jag får ändå.






Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 20:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Finaste fina dikt i den sanna kärlekens namn!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt