Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite "ordtrollerier" att lysa upp novemberkvällen med.... , alternativt Förmörka.....


Lekfullt med ord !

"KANON-IS-ERA" = Kalla Krigets allra Frostigaste År..

"GUTT - URAL" = En Norrman som bosatt sig i den ryska provinsen Ural.....

"VIN - TROSA" = Beteckning på ett intimt ,feminint plagg efter en Möhippa.....

"PEK-ORAL" = När ett finger stoppas i munnen på en kontrahent , i anslutning
till en Intim Akt.....

"VEN-e-TIA-nsk" = I Venedig är det svårt för Blodgivare, ENDAST tio kronor per
ven......

"FEST-I-VAL" = Världens Mest Originella Festlokal, En Gigantisk, Uppstoppad,
Förstärkt (och med Urplockat Innanmäte) Kaskelot.....

"SALVE-l- SE- FULL" = När det blivit FÖR MYCKET Nattvardsvin efter
Högmässan....

"KOM-MUN-ISTER" = En Populär Lek bland Bulemister .....

----









Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 21:13



Bookmark and Share


  aol
lysande trollar du med orden, lyfter på hatten,
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska