Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berättelsen om en fripassagerare


Kackerlackans ändalykt

En kackerlacka kom en dag från Goa
i kappsäcken hon tycktes vilja boa
i sexti grader kallt
hon flög och klara´allt
förutom damtoffeln i Stockholm på en toa!




Bunden vers (Limerick) av walborg
Läst 469 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-11-23 21:47



Bookmark and Share


  aol
tack för ett stort skratt
2010-04-08

  Blåbäret
Denna var så härligt rolig att både läsa och höra...du har en behaglig och skön röst att lyssna till
2010-03-03

  Sinuhe
Den hade jag velat höra! Kul!
2010-02-26

  Plusochminus
BRA och rolig text!
Härligt att höra dig läsa den på träffen:)
2010-02-24

    baruk
Den är härlig, som sagt!
2010-01-26

    baruk
Härlig!
Mot kackerlackors ändalykt
i damers gamla skor,
finns inte någon möjlighet
att freda sig, jag tror!
2009-12-18

  Lavinia Röd
Hoho, ja där fick den prova på att gå i någon annans skor! ;))
2009-12-12

    Bodil Sandberg
hahahhahaa vilken kulig!!!
2009-12-02

  Suzy med punkterna
Finurligt kul;=)
2009-11-26

    Annika J
Roligt och dessutom skickligt!
2009-11-25

  stenhur VIP
ja det är just på toor
som kackerlackor
brukar torska
det har jag lärt
utan att behöva
forska
2009-11-25

  Carola Zettergren
Aj då, stackars liten!:)
2009-11-24

  Eva Langrath VIP
Tack för kvällens bästa skratt
2009-11-24

  * Ammi *
Tack för den!
Bra!!
2009-11-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Stackars kackerlacka!!
Resa så långt för att bara möta klacka.
Tack för skratt.
2009-11-24

  © anakreon VIP
Det är icke lätt att klacka
ens en isad kackerlacka!
Vill därför få detta sagt:
Grattis till en lyckad jakt!

Carl-Erik
på Sanibel Island (FLA) där kackerlackorna kan bli nästan decimeterlånga...
2009-11-24

  noname_realmind
Ha ha, den här var för kulig! ;)
2009-11-24

  Fredrik Stillesjö
Hej walborg!

Bodil börjar få skarp konkurrens. Den här var bra! Hälsar vännen Fredrik
2009-11-24

  Annmargreta
Bra, men kan kackerlackorna verkligen flyga?
Ha en bra dag.
2009-11-24

  ULJO
Lockar till skratt
2009-11-24

  Bibbi VIP
Jättebra.
Applåd!
2009-11-24

  Jaseph
Den här va hur rolig som helst. Underbart med en sådan go text.
2009-11-23

  Monika A Mirsch VIP
sicken en tjusig turistare tur att toffelklacken hann ifatt honom - bra diktat!
2009-11-23

  Måna N. Berger
Ha ha, den var bra! Du är en limericksmidare av rang!
2009-11-23

    ej medlem längre
Läste för många år sedan att vetenskapsmän tror att kackerlackorna blir några av de få som skulle överleva ett atomkrig... Och din berättelse bekräftar ju detta... Men vem överlever en kvinna på jakt?:-)
2009-11-23

  etthjärtaäralltidrött
Haha, tack för skratt!
2009-11-23

    leelee
Åh nej! :-)
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg