Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbild

Den starka skrovliga grenen

tyngdes av sin kraft och knäcktes

låg vid ekens rot bland vitsipporna

orörd

på väg in i jorden

Fåglarna sjunger i kronan




Prosa av walborg
Läst 920 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-05-03 22:13



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättefin dikt och bild :-)
2019-04-09

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-12-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämd bild tillägnad våren.

2017-10-28

  Lehva VIP
Vackert med en avslutande fin vändning.
2017-08-21

  aol
Så nära säger texten hur allt faller vävessamman ner i jorden där vi blir ett med altet,
2017-06-26

  Ronny Berk
vårens vackra visa !

2017-05-09

    ADI Nehlin
Vackert skaldat till en vacker bild.
2017-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...inget får förfaras...hela trädet kan användas och har olika användningsområden...
2017-05-05

    ej medlem längre
Ja, naturens återvinning! Livet som dör, förvandlas och uppstår på nytt i en evig kretsgång!
Fint illustrerat i ord och bild!
2017-05-04

  Janina Kaminska
Vackert om förgänglighet.
2017-05-04

    ej medlem längre
En underbar dikt som andas livets kraft.
2017-05-04

  Heikki Hellman
Livet är en jordisk resa, börjar på morgonen och slutar på kvällen. I din vackra, korta, kloka dikt är båda dessa tidpunkter med.
2017-05-04

  Carl O Andersson
Varenda gren som bryts och dör
Jorden näringen till livet återför

2017-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-05-04

  Ingrid Trolle
Underbar vacker text
om naturens krafter
och en bild av livet
som går vidare oavsett
samtidigt som den är
mycket vacker naturlyrik
2017-05-03

  Chawa VIP
Fin bild av förgängelse och pånyttfödelse!
2017-05-03

  ULJO
Sådan är vår natur. Oberäknelig men vacker
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg