Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester utan hat (golvet är ett hån)


golvet är ett hån
framförallt golvet
och ryggen

NI HADE BESLÄNGT SLAFSUTSKICK?

skit i håret från skogsdräng
plöja blint med midsommarstång
i träda
fan själv och hans säd

framförallt det

smeten är kvar. hårig
skiten är svår
så här års

droppar | vinter
jorden slutar inte med oss [...is not finished with me]
vi rinner iväg
avlångt
[...you]

en vägg mellan våra årstider
dina nakna somrar bakom ladan utan knän
och mina hundra höstar under jorden
utan hor

golvplankorna är tak-
knakarna
kramar svårsålda tagg-stiklar utan hyfs

jag älskar dig din jävla fan
skriker vi:
du & dom

NI HATAR E MITT JÄVLA AMET!
SLÅ TILLS LARS FÜR ALLES!

golv tak, inga väggar
[inte längre]
vi kan gå hur långt som helst

vi går
inte ens




Fri vers av monsterballe
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monsterballe