Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värsta monsterballen, ba!


asfalten ligger still
luktar sött
svagt så här års

meningarna går i sär inom mig
mycket har gått åstad
inom mig
utom mig av en erotisk dragning
närmast
till tingen man inte ser men känner

men asfalten tiger still

jag löper med min tid
utan att löpa hela vägen

och det dröjer nog innan Universum
slutar att pulsera
genom mig

jag är nöjd med att ännu inte
vara här
helt




Fri vers av monsterballe
Läst 811 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-29 22:42



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Du, att tala långsamt kan ofta vara förödande i en tid som denna där alla rusar runt i en ofta omedveten jakt efter det egna jaget som gäckar någonstans i periferin där reflektionerna bländar och förtäljer en överdriven syn på tillvaron, detta vilket många gånger kan vara svår att ta in och förstå för de flesta. Det är därför de som talar långsamt och med släpig röst så ofta blir avbrutna. Men detta, denna kommentar, den får du läsa mellan raderna. (Facit är abstrakt; hur du bör läsa poesi, långsamt)
Kuk på dig - du fick mig att tänka på Ekelöf!
P.S Tips! Den mörka blomman, (the dark flower!!!)
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

monsterballe