Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fo schizzel my gnizzle


träd i sluttande
terräng
på vintern
i norr

överlever av den vinande
vinden som spelar
liv
och orden som inte längre når fram




Fri vers av monsterballe
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 01:46



Bookmark and Share


  ßluie VIP
tjafs is life!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

monsterballe