Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasin har ingen begränsning..till dig Ulrica


Stänger mina ögon

När jag stänger mina ögon kan jag se dig

mitt inre skapar en bild av dig

du känns så nära att jag kan beröra

dina andetag mot min hals känns varma

min hand mot din silkeslena kind

bruna rådjursögon ser min blottade själ,

ser mitt sanna, oskyddade jag

hjärtan dansar i takt med varandra

läppar som möts i nattens mörker

kroppar som tar, kroppar som ger

bara.......jag stänger mina ögon







Fri vers av Glensan
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-24 07:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbar känlsa
2010-02-08

  Mr Lindemann VIP
I stängda ögon finns den satt av minnen
och fantasi som utgör utmarken till poesin
där möter vi den andre i skapad
verklighet
2009-11-24

  sulimaa
Åhh så innerligt vackert Glenn! Nu blir jag riktigt berörd här ...tack vännen för det ...du skriver underbart! Kram
2009-11-24

  ~Hope~
Hm.. jag har lite problem med "dej" eftersom det blir en konflikt i min hjärna till den annars så kärleksfulla dikten. Tycker att dig passat bättre för min slöa hjärna!! =)
2009-11-24

  Suzy med punkterna
Mycket mycket vackert bakom stängda ögonlock.
2009-11-24

  Junitvillingen
Fantasin har inga begränsningar - den hjälper en på många sätt, bland annat att orka ta sig vidare...Fiiiint poetat:-)
2009-11-24

    ej medlem längre
Underbart vackra rader!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan