Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obegripligt! var hamnar produktivitets- och bortrationaliseringsvinsterna?


Var tog de vägen, människorna?

e-kund, talsvar, knappa in
jag vill ju bara prata
var tog ni vägen?

människor av kött och blod
som kunde höra
som ibland förstod
vad jag skulle göra




Övriga genrer av Bengt VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP