Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undras om borgarbrackorna i Egypen överhuvudtaget skulle ta i gamla sedlar ( de luktar väldigt illa har ja hört)


Gamla pengar

luktar de mindre
eller kanske inte alls

tvättade med klass
borde de ju lukta som

på dass

men det är klart
man måste nog va

rätt vass

om tvättade pengar
ska smaka som

glass




Fri vers av Bengt VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-14 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP