Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den liberala ordningens demokrati

Trodde nog inte
att det skulle bli så

Men nu
är det risk

För skred
med idioter på plats

Med valda representanter
och diktaturer

Strävande efter
Ofrihet och ojämlikhet

I en svavelosande planet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bengt VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-09 16:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Hårda sk föraningar,
för inte är det väl
- finala domslut?
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP