Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandornas panda

det är ju Du
den maskerade
despoten
Nalle Puh

som kan styra om
vilka som ska utplånas
och som bakom
den gulliga masken

strävar efter odödlighet
och all makt.




Fri vers av Bengt VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-25 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP