Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåliga nyheter säljer mer


Dåliga Nyheter

Hur påverkar
De min tanke?
Mina utsikter?
Min gärning?
Min kraft?

Att förändra!




Fri vers av Bengt VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-09 07:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Man får själv sätta gränsen om hur mycket eländes-information man orkar ta in.
2023-12-10

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
starkt
jag läser poesi istället ja
2023-12-09

  KYREUS of Sweden
HOMO SAPIENS COMPLEXIKUS
aka
den komplexa och svårbegripliga människan
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP