Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dovhjorten

han hoppade med stil
och undvek att för tidigt
slaktas av min bil

tänk vad tio meter
kan vara långt
ja skillnaden mellan

liv och död
om
det är trångt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP