Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Extra bra jul, mer av allt..


Strålande jul!

Jag förändras med kontexten,
känslan av värme och närhet

snille OCH smak lurar
i tanken

julen blir fin
( för oss som är mätta och inte fryser )




Fri vers av Bengt VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-10 18:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tack bäste Bengt,
Tack för de varma orden.
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP