Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag tror


På sin spets



Kärlek handlar
om att våga ta

Kärlek handlar
om att våga ge

Kärlek handlar
om att släppa
taget och falla
handlöst in i
det okända

Kärlek handlar
om den yttersta
känslan.


Kärlek
är när
allt

ställs på sin spets.








Fri vers av Valdemar Anders
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 18:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
vackert formulerat om denna exceptionella möjlighet till liv
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders