Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.livsboj-a.




jag är en båt,
och jag är förtöjd vid dig

du är min brygga,
min sten,
min klippa, till

min svarta havsbotten, drar mig
ner, upp,
rullar,
ger liv, tar död

du är mitt liv
du är mitt allt,

min, boj-
a














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 13:59



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Skön känsla att hitta rätt boj..
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP