Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag och Richard @ poeter snackade i telefon, och diktade lite)


Livets Teater


Jag har tröttnat på att medverka i livets teater
Mina repliker börjar ta slut

Publikens blickar bränner i min nacke
Mina repliker börjar ta slut

Det finns inget värre, än inte veta vad man ska säga
När strålkastarna bländar mina ögon

Vågor av applåder, urarta aldrig mera
Artisterna har sagt sitt

- Från och med nu, blir jag publik
Ty mina repliker har sagt sitt




Fri vers av Patric
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-11-24 18:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en bra LP med Uggla.

En man vid namn Solomon sade en gång att han t o m var trött på att höra sig själv.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric