Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambulansen hann aldrig fram.

Månen och stjärnorna lyser upp natten.

Ligger på rygg.

Minnen ur mitt liv spelas upp som på film.

Önskar att jag kunde pausa alla lyckliga stunder.

Spola förbi all min misär.

Ont i hela kroppen.

Smaken av blod fyller min mun.

Hoppade i från bron.

Vet att jag inte har lång tid kvar.

Känner hur livet lämnar mig.

Ambulansen hann aldrig fram.




Fri vers av Patric
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-01-04 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric