Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel saknas.

Allt du ville göra

var att klara en dag till

i ditt så kallade liv

men det blev för mycket

så nu ligger du här

med en blodig kniv

medan du förblöder

och inväntar döden

har du en sista önskan

snälla fäll inga tårar

inga tårar för mig

det tjänar ingenting till

jag kommer inte

kommer inte tillbaka

till det ni kallar liv

så låt mig vila

vila i frid




Fri vers av Patric
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric