Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel saknas.

Två trasiga själar
Hand i hand
Känn våra hjärtan
Slå i takt
Till en sista dans
I mörkret




Fri vers av Patric
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-05 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric