Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like a knife.

Blood runs red.
I will be dead.
Everything is quiet and dark.
I have a secret locked up inside my broken heart.




Fri vers av Patric
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric