Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotbollsgodis för oss Freaks.....


Champions League ikväll :Barca - Inter !

Både Messi och Zlatan kanske ska vara med, DE behövs, Barca har imponerat måttligt.. Se bara på ryska Rubin Kazan som Barca bara lyckades ta en av sex möjliga poäng emot . Och Inter har visat hyfsad form, med exbarcelonaren Etoo i spetsen ! Om inte Zlatan och Messi är med så blir det tufft ! En av dem betyder mycket ! Optimistiskt Barcafan som jag är tippar jag 4 - 2 på Camp Nous (Barcas hemmaarena) . Min son tippar 2-1 till Barca . Varken Messi eller Zlatan är med från start, hörde jag just..
Vi återkommer i halvtid . Gerard Pique och Pedro har sett till att Barca har en välförtjänt 2-0-ledning ! Inter slarvade mycket i passningsspelet och ett blekt Inter är bara förnamnet ! Barca UTAN Zlatan och Messi (båda lårskadade ) !
Tycks inte göra något, Chavi briljerade med sitt precisa passningsspel , Dani Alves sprang "som en Gud" på högersidan och Barcas överlägsenhet var total !
60 - 40 till Barca i bollinnehav talar sitt tydliga språk !
Andra halvlek var ,nästan, ett sömnpiller, några få chanser för Inter, ett par
småtavlor från Valdes, fult försvarsspel av Inters Chiuvu (borde gett rött kort !)
. Barca bara bevakade segern och 2-0 räckte ju ! Snyggt Barca !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 1037 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-24 20:35



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Fotboll är medicin för själen.

Heja Spanien ikväll!
2010-06-25

  Mats Henricson
Repris snart ,fast 2010 ! Tippar 3-1 till Barca, utan Zlatan dock.. Messi är GRYM just nu, målar båda gångerna...
2010-04-10

    Jan Cederlöf
Ja fotboll! Problem med dikten ? typiskt men du kanske lär dig spela
2010-03-06

  lycksele
Poeterna verkar vara måttligt inne på fotboll.
Men va' kul, att ett lag vann med 2-0.
Toppen!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska