Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NU har VETERINÄRERNA (och massmedia) chansen....


"HULTSTRÖMGATE !"

Låt DEN SVINAKTIGASTE AV SVINAKTIGA, LARS HULTSTRÖM ,SCHAVOTTERA NU !
Han kommer, eventuellt, att bli instämd till rättegång ! Ge honom LAGENS STRÄNGASTE STRAFF för GROVT DJURPLÅGERI ! DÅ kan han bli ETT AVSKRÄCKANDE EXEMPEL ! KOM IGEN NU, VETERINÄRERNAS RIKSFÖRBUND (eller vad ni nu heter) ! STÄM FANSKAPET !!!!

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 09:44



Bookmark and Share


  lycksele
Jag tror att vad som kommit fram
är bara toppen på grisberget.
2009-11-25

  lycksele
kalkon istället för julskinka, nja
... för undra hur kalkonerna har det
2009-11-25

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker inte du borde ha behövt skrivka med så stora bokstäver, man kan ju höra dig ändå när man läser, tänk på alla stackars veganer o vegetarianer som gärna vill ha sovmorgon mitt i läsningen också... fler och fler väljer bort julskinkan till förmån för kalkon...
gör så du också om du nu nödvändigt måste äta köttet till rödkålen,
texten? innehållet? Jo, det var journalistiskt på något vis, löpsedelsdanande
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska