Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagt av 98-årig härligt klok kvinna i släkten


Klokord

"En får va´glad att en e som en e
när man inte kan va´som man borde"




Prosa av walborg
Läst 447 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-11-25 10:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbara klokord att stoppa i fickan och ta fram när missnöjet tränger på
2010-01-16

    baruk
Helt underbart! Något att komma ihåg - och leva efter..
2009-12-13

    Bodil Sandberg
98 år..minsann en hedervärd ålder!!!!!

erfarenhet och klokskap är i dessa ord förvisst
en skönaste böna är hon först som sist - underbart!!
2009-12-10

    J. Herward
haha sicken goding hon måste va :) ser på livet med humor och glimten i ögat.
2009-12-08

  ULJO
Vis av erfarenheten sa hon det mest kloka men kan säga. Underbart förmedlat.
2009-11-30

  Suzy med punkterna
Ja det är visdom det;=)
2009-11-26

  aol
kloka ord som tänger djupt in, tack
2009-11-26

  Eva Langrath VIP
Kloka varma ord om det viktigaste av allt att var trogen sig själv.
2009-11-25

    Annika J
Verkligen klokt! Man kunde alltid varit värre!
2009-11-25

  Erik L
Denna 98-åriga kvinnan hade onekligen koll på läget :)
2009-11-25

  Monika A Mirsch VIP
instämmer med hela mig, så har det ju gått - fint!
2009-11-25

  * Ammi *
få ord med mkt innehåll
2009-11-25

  Nils Teodor VIP
Både klokt och roligt sagt!
2009-11-25

  Bibbi VIP
En god blandning av visdom och humor.
Applåd!
2009-11-25

    leelee
Tänk om man kunde fokusera och behålla den inställningen hela livet!
2009-11-25

  Junitvillingen
Den damen får en guldstjärna av mig för sina klokord!!:-))
2009-11-25

  Mr Lindemann VIP
Borde vara det jag en gång var
men sedan blir jag det jag så
var ämnad att vara
2009-11-25

    ej medlem längre
Sant och klokt! Allt beror på vad man jämför med.
2009-11-25

  Fredrik Stillesjö
Hej walborg!

Tack för att jag fick dela denna klokskap! Hälsar vännen Fredrik
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg