Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren


Djupt inne
i ljuset av mitt hjärta
har våren
blommat ut.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-25 11:12



Bookmark and Share


  Maria T
så vackert därinne
2009-12-15

    baruk
Bravo!
2009-12-14

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2009-11-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Elisabeth!

Vacker och väcker hoppet åter. Hälsar vännen Fredrik
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP