Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ca två månader sedan skrev jag ettan, jag "krossar" kända repliker, talesätt, ordspråk mm . Följer upp det....


"Misshandlade intill Oigenkännlighet (2) !"

"Med dessa ord förklarar jag skötet för avlusat !"
("Med dessa ord förklarar jag mötet för avslutat !")

Övriga får ni lista ut själva:

"Quinnor gör fil bättre än män !"

"Han såg inte krogen för alla fän !"

"Det var som att mala ner ett skägg !"

"I Velighet , Amen !"

" I Dust och Död....!"

"Bättre stelt än fladdrigt !"

-----





Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska