Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver ingen ingress




Flunsan

Bultande huvud och ont i min kropp

flunsan har tagit över

önskar att näsan snart säger stopp

medan jag hostan döver

 

Tänk så liten man ändå kan vara

när kroppen går på halvfart

tanken man tänker, det här ska jag klara

jag hoppas det blir rätt snart!

Hooost....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2009-11-25 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP