Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara att spänna fast säkerhetsbältena så åker vi ! OBS IRONIVARNING ! OBS


"Kändisar och Nykändisar - Och Deras Memoarer !"

Lars Hultström - "Den Sadistiske Svinaherden" (Förlag: Schwein AG)

Fredrik Reinfeldt - " Livslögnen" (Förlag: Dollar Inc )

Mona Sahlin - "Mitt Liv Med Wanja" ( Förlag:LO:s BokFörl.)

Wanja Lundby- Wedin - "Hur man Sviker Sina Ideal Omärkligt !" ( LO:s BF)

Herren Gud Fader - " Konsten att Blunda För Ondskan !" (Sv. Kyrk:s BF)

Gunde Svahn - " STÅPÄLS !" (Sv. Skidförb:s Förl.)

Barack Obama - "Jag och Onkel Toms Stuga" (Bilderbergs AG)

Usama Bin Laden - " Lärobok För Självmordsbombare " (Koranens Förl.)

Poeter.se - " Intrigmakarna !" (Samlingsalbum) ( "SpottoSpe AB")


-----










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 304 gånger
Publicerad 2009-11-25 14:19



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
den här var ju vansinnigt rolig och full med vässa,snyggt
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska