Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är galen i att leka med ord med flera betydelser, kan inte hålla fingrarna borta från det.......


"Flertydigheter !"

"MUSEN" = En litet gulligt däggdjur som anses som en smittspridare, men också ett datorhjälpmedel av stor betydelse, för att inte tala om den lilla UNDERBARA del av Quinnan som de flesta män har som en ständig "måltavla" .


"KOR"= Det mycket nyttiga tamdjur (i flertal) som vi får både mjölkprodukter och gott kött av, men,samtidigt, en mycket CENTRAL del av en kyrka .


"SKALA" = Att skala en banan etc , men ,också, en skala på, t ex, en Linjal eller en tonskala/färgskala .


"KNÖL"= Du kan ha en utbuktning på, t ex näsan , men en riktigt ELAK karl förtjänar också denna benämning .


"SPIS" `= Den användbara "köksapparaturen" är självklar men du kan också erhålla Musikalisk spis, till exempel, då får du njuta av ,förhoppningsvis, vackra toner....

"TRUT" = En folklig benämning på munnen vår, också en sjöfågel .

"KÖN" = Med K-ljud något som man står i på, t ex biblioteket men också en smal, lång "käpp" som används vid Biljardspel , Men Tje-ljud en benämning på vilken "sort" man är, rent sexuellt, man eller quinna, han eller hon . Också ett samlingsnamn på båda könsorganen .


---





Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska