Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar


Dröm tolkar dagen

jämt nätter, vaknar rädd, skör.

Mitt liv en mardröm?




Bunden vers (Haiku) av Taggsvamp
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp