Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att göra sig fri från en demon


Hård

Hårda ord

Föder,
Insikten
att

Jag är fri

Vetskapen
att jag
är utan
band,

Befriar









Fri vers av Valdemar Anders
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders