Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara gå under i dina armar ibland

Ibland blir jag bara så trött
trött på alla feldagar
trött på alla stickande nålar
så trött på alla brustna hjärtan

Jag vill bara leva
utan att må bra - utan att må dåligt
jag vill finnas
skratta och finnas tillgänglig

Jag vill slippa alla dumma ord
alla dumma människor som endast vill fel
jag vill inte ha det sådär

Jag är så trött på att ha ett svidande hjärta
inte bara ont
och mest skrattande och lyckligt hjärta
men ibland tar svidandet över
och då gör det så ont i mig

Kan vi inte bara slippa dessa plågonätter?




Fri vers av BABYSTAR
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 23:44



Bookmark and Share


  Neal
bra gillar ;)
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR