Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta tror att ni känner mig

Jag blir galen, blir helt körd
Jag känner mig död
För folk tror att dom känner mig
men lär känna mig först
innan ni säger nått
annars kan ni dra för gott
jag blir så trött
Men du har ”snygg kropp!”
Lilla gumman jag ha ingen kött,
På mig
Så du kan ju glömma att bli min tjej
Sluta att låtas att ni känner mig




Fri vers av Manne Lundström
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström