Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galen snart!

jag blir galen snart
jag vill bara stå framför en mick
och få ut alla känslor över ett beat igen
bara känna känslan den
micken o jag mot hela världen
nu börjar jag att skaka
micken är som min teddybjörn som nu jag saknar
hörlurar över mina öron och bara skita i allt
leva för stunden och bara känna känslan
spottar ut ord efter ord tills orden blir en meningen










Fri vers av Manne Lundström
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-12-20 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström