Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacka till alla er!

Tacka alla er som har stått vid min sida
Tacka alla er som har trott på mig
men jag saknar alla er idag
det finns många som finns i mitt hjärta
Ni har fått mig att spottar ut mina smärta
jag vet inte hur jag ska tacka
grimslöv! jag ville inte packa
jag hoppas att ni förstå
för jag vill inte gå
men mina känslor bestå
jag hoppas att ni kommer ihåg
Allt gick så fort, precis som ett snabbtåg
och till alla mina barndomsvänner
utan er så skulle jag aldrig stått här
framför en mick och få lägga alla känslorna
jag kommer följa min väg, ända fram!


Jag vet inte hur jag ska förklaga
det finns så mer, jag vill berätta
och jag vet inte hur jag ska försätta
det finns inga ord kvar
men tack för allt!


tacka min familj ni vet vilka ni är
jag har aldrig känt så här
Ni har tagit mig en ny värld
jag hoppas att ni kunde bara se mig,
i min sagoland och till mitt X jag trodde kunde du ta min hand
jag vet att jag gjort fel ibland
men nu kan jag bara se tilbaka
och önskar att vi två kunde få vara
tacka så mycket allihopa
hoppas att ni kan höra mina ropa
jag finns här och förevigt!




Fri vers av Manne Lundström
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström