Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så känner jag mig nu


Tänk alla gånger!

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör
för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är
den bästa dom haft
dom vill de bästa med allt
och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls
Tänk alla gånger jag suttit
med gråten i min hals
gått ner i depressioner
då mår man kass
de gånger jag inte har
stått för det jag lovat
vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig
Tänk alla gånger jag suttit hemma
istället för att hänga med
så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar
med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina
tankar lät jag timmar vandra
Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
ord som kommit ut i all
hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena de
jag ber om ursäkt nu
förlåt men jag menar det
Har mindre vänner nu än då
tänker ofta på de gånger
gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det
där dumma gångerna
som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas




Fri vers av Manne Lundström
Läst 233 gånger
Publicerad 2010-01-03 20:36



Bookmark and Share


  BtwJennie
en låt text , Fonky Fresh - Tänk alla gånger
aja , låten är ju bra :)
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström