Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min broder

du är inte ensam, jag finns här för dig
och tänker går samma väg som du
så jag ber dig ryck upp dig nu!
för jag vet hur du mår
du vet vart jag står.
många tror dom fattar
men bara jag förstår!
jag ta tillbaks till högstadiet
Det va där allt skit började
började med slagmål och sprit
och jag tänker där jag vill vara
du och jag mot världen bara
men vi tänkte större saker
men nu har nästan allt gått åt helvete
men har vi kommit hit
nu står vi här
och ser på oss nu
vi har mer än vad vi tror
min kära bror



men ingen tror på oss här
vi vill inte leva så här
vad ska man göra? brorshan
jo det är dags att ryck upp oss
och glömmer bort allt besvär
och börja leva om



det är dags att börja tänk om
många snacka skit
men dom vet inte vad
vi har sett eller gjort
mår du skit?
så plinga på min port
släng bort flaskan den hjälper inte ett skit
och jag lovar o svär
tillsammnas är vi starka
jag vill leva ett tag
och slippa mina ansvar
bara komma över alla mina besvär
och jag hoppas att du känner likdan




Fri vers av Manne Lundström
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström