Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tar sin tid!

Varför måste alla dissa?
Låt alla gör den musik dom vill
spelar roll det är dålig eller bra
(dålig eller bra)
det kommer ifrån deras hjärta
såklart alla vill sjunga ut sin smärta
(sin smärta)
via musiken
har du svårt att fatta?!
(fatta)
detta är ren fakta
om man stamma eller flumma
det är bara skitsamma för
alla älska den musiken dom gör
har du inte hör
då är dags att lyssna på mig
(på mig)
för detta är min grej
och jag kommer aldrig sluta
(sluta)
Det är precis som man ska lära sig att gå
man kan knappt stå
(stå)
det tar sin tid att lära sig
(lära sig)

Jag är den jag är
och ingen kan tar från
min musik som jag gör
(gör)
att får talar ut via detta
det är så skönt att få berätta
det är bara att fortsätta
(fortsätta)
för jag älska det jag gör
(gör)


Alla ni där ute,
ni som har svårt, att får ut det ni vill
det är bara fortsätta att kämpa
(kämpa)
för en vacker dag
så kommer hela världen förstå
(förstå)
det gnäller alla är som stora eller små
jag lova o svär
även det kanske tar en stund
så jag ber er fortsätta att kämpa på
(kämpa på)
för din dag kommer
(kommer)

Jag är den jag är
och ingen kan tar från
min musik som jag gör
(gör)
att får talar ut via detta
det är så skönt att få berätta
det är bara att fortsätta
(fortsätta)
för jag älska det jag gör
(gör)




Fri vers av Manne Lundström
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 23:48



Bookmark and Share


  lycksele
Bra budskap.
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström