Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nonsens

"För alltid, för evigt.
Till tidens slut.
Tills mitt hjärta stannar,
när tiden runnit ut."

Dina ord, precis så som du sa dem.
Men tiden finns fortfarande, du andas, ler och mår bra...det gör inte jag.

För jag trodde på varje ord du yttrade. Ett misstag, mitt misstag.




Fri vers av Sofia J
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 13:26



Bookmark and Share


    baruk
Ett misstag, mitt misstag. Bra.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J