Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag simmar i ett hav av ånger
med höga vågor och starka strömmar
för att jag svikit allt för många gånger
krossat hopp och spruckna drömmar

Var ska man börja om problemet är runt
jag vet inte när det började eller hur
alla ursäkter jag kommer på låter som strunt
när du tycks ha bildat en ogenomträngbar mur

Doften av krut hänger fortfarande kvar
tjock i luften efter vår senaste strid
jag står framför dig naken och bar
men du säger att du behöver mera tid

Jag hör dina ord men bara vagt
med en sur smak på min tunga
benen vacklar men jag försöker stå rakt
trots att marken verkar gunga

Som tyngder runt mina ben
sänker mina fel mig ner
genom vatten utan att bli ren
besvikelsen är det sista jag ser




Fri vers av Sofia J
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-02 03:26



Bookmark and Share


  Frittsofa
Mycket bra skrivet!
2011-02-05

  Aniratak
Jag gillade verkligen: Var ska man börja när problemet är runt?
2011-02-05

  mare VIP
Bra skrivet
2011-02-05

    svarta ängeln
Gillar skarpt. Bra skrivet.
2011-02-05

  papperstrana
Riktigt bra skrivet. Gillar starkt.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J