Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyheter

Vem kan man lita på när alla källor är köpta

och all information är falsk?

När verkligheten är vinklad eller inte finns alls?

När pengar trumpar samvete?

Några blev kära idag,
några fick sin efterlängtade bebis idag,
några gifte sig idag,
några övervann cancern idag.
några fyllde år idag,
några fick drömjobbet idag,
men inget av det där kommer komma med i tidningen.

För någon sköt skott för att skada. Någon sa något fult. En storm förstörde hus. Någon blev mördad. En kändis opererade sig. Är det inte det som du vill läsa om?




Fri vers av Sofia J
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 18:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, du har så rätt
dödande och våld och det onda i sig
fascineras vi mer utav en pur godhet
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J