Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllosofi

Skål!

Bakgrundsljudet försvinner,
Samtalen blir högre, djupare, tyngre.
Främlingar träffas.
Möts på linan en stund. Balanserar mellan två världar.
Vaknar upp som främlingar nästa dag.
Sömnfattiga, samtalsrika.
Med ljuset försvinner magin.
Alla blir dödliga på nytt.
Nätter vi inte kommer ihåg,
Vänner vi aldrig glömmer.




Fri vers av Sofia J
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara fragment, som växer utom sig och blir en helhet. Gillar.
2015-08-15

  SellwiN VIP
Riktigt bra text! Något man verkligen kan känna igen sig i :) Skön titel med;)
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J