Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel på väggen där

-Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som falskast i landet är.

-Falska människor finns det gott om, men falskast av dem alla är jag.
Jag får små saker att verka stora och stora att verka små.
Jag ger dig fett, stripigt hår och vanskapta tår.
Mörka ringar under ögonen och feta lår.
Akne som lämnar stora spår.
En stor rumpa och små bröst.
Jag stjäl din styrka och din röst.
Jag tar den du är och ersätter dig med en bak- och framvänd bild som du köper så lätt, för du hatar att ha rätt.




Fri vers av Sofia J
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia J